Verhalen

Verhalen over ons, De4Zussen

Leuke korte verhalen over de verschillende soorten evenementen of feestjes die wij hebben verzorgd.

Hieronder vindt je korte verhalen over verschillende evenementen of feestjes die wij hebben verzorgd. Een leuke impressie van wat wij precies doen als De4Zussen. Uiteraard is dit maar een kleinoverzicht van de vele cateringklussen die wij mogen verzorgen.
Heb jij ook de catering door ons laten verzorgen en wil je daar graag een leuk verhaal bij op ons website? Of heb je juist een goeie indruk gekregen en wil je meer informatie voor het verzorgen van jouw feestje? Neem dan snel contact met ons op!
Previous
Next

Opening De4Zussen

In februari 2019 hebben wij een groot openingsfeest georganiseerd voor onze gasten en leveranciers.
Tijdens ons openingsfeest waren er diverse foodstand met koude en warme hapjes als een broodje hamburger, kipsaté, vlees- een kaasplateaus, gebak en petit fours, maar ook een open bar en een wijnproeverij.
Dit allemaal vergezeld met live muziek van toen onze huis band. 

Klanten

Wij verzorgen diverse feestjes voor onze klanten. Zo hebben wij onder andere al een aantal openings- en personeelsfeesten georganiseerd.

Bij één klant hebben wij het eten verzorgd in een buffetvorm, inclusief drinken en bediening. Bij een andere klant weer door middel van verschillende foodstands met onder andere pizza, patat, broodje hamburger en kipsaté. Dit is vaak inclusief drinken en bediening.

Van elke aanvraag maken wij weer een nieuwe uitdaging!

Schaapscheerdersfeest

Dit familie-evenement vindt altijd plaats op de 2e zaterdag in juni. Tijdens dit evenement kun je zien hoe de schapen van de Edese schaapskudde op de Ginkelse Heide worden geknipt en geschoren.
Er is een uitgebreide braderie, diverse kinderactiviteiten en live optredens.
Uiteraard zijn wij aanwezig met een gezellig horecaplein met patat, ijs, hamburger, bier, wijn en fris.

Bij Ons

Wij verzorgen ook feesten bij ons op locatie, denk aan je verjaardagsfeest, een jubilea of bedrijfsfeest.
Ook dit verschilt per klant hoe wij dit organiseren.
In 2019 hebben wij bijvoorbeeld alle sponsoren van de Heideweek (130 mensen) van een ontbijt voorzien! 
Previous
Next

Heideweek Culinair

Elk jaar is er op de vrijdag in de Heideweek, Heideweek Culinair. Hier staan wij samen met verschillende ondernemers uit Ede op een gezellig ingericht foodplein.
Bij ons kun je dan onder andere  onze welbekende gamba’s proeven, een jaarlijks wisselend voor- en nagerecht of iets lekkers halen voor de kids onder het genot van een drankje en live muziek. Kom je volgend jaar ook langs?
Previous
Next

Fairs

Afgelopen jaren hebben wij het hele jaar door op fairs in en rondom Ede gestaan.

Pure Passie, Koningsdag, Winterfair, Zomerfair, Dickensfair, ga zo maar door.

Vaak staan wij met een broodje Edesch Gebraad, maar natuurlijk kunnen wij naar iedere wens het aanbod aanpassen, bijvoorbeeld in de zomer vers fruit of smoothies en in de winter stamppot of erwtensoep.

Like onze Facebook en blijf op de hoogte!