Verhalen

Verhalen over De4Zussen

Hier vindt je korte verhalen over verschillende evenementen of feestjes die wij hebben verzorgd. Een leuke impressie van wat wij precies doen als De4Zussen. Uiteraard is dit maar een klein overzicht van de vele cateringklussen die wij mogen verzorgen.

Heb jij ook de catering door ons laten verzorgen en wil je daar graag een leuk verhaal bij op ons website? Of heb je juist een goeie indruk gekregen en wil je meer informatie voor het verzorgen van jouw feestje? Neem dan contact met ons op!

Opening De4Zussen

In februari 2019 hebben wij een groot openingsfeest georganiseerd voor onze gasten en leveranciers. Tijdens ons openingsfeest waren er diverse foodstand met koude en warme hapjes, gebak en petit fours, maar ook een open bar en een wijnproeverij. Dit allemaal vergezeld met live muziek.

Bij Klanten

Wij verzorgen diverse feestjes voor onze klanten. Zo hebben wij onder andere al een aantal openings- en personeelsfeesten georganiseerd.  Bij één klant hebben wij het eten verzorgd in een buffetvorm, inclusief drinken en bediening.

Bij Ons

Wij verzorgen ook feesten bij ons op locatie, denk aan je verjaardagsfeest, een jubilea of bedrijfsfeest. Ook dit verschilt per klant hoe wij dit organiseren. In 2019 hebben wij bijvoorbeeld alle sponsoren van de Heideweek (130 mensen) van een ontbijt voorzien! 

Fairs

Afgelopen jaren hebben wij het hele jaar door op fairs in en rondom Ede gestaan. Pure Passie, Koningsdag, Winterfair, Zomerfair en Dickensfair. Vaak staan wij met een broodje Edesch Gebraad, maar natuurlijk passen wij ons assortiment op de fair aan.

Schaapscheerdersfeest

Tijdens dit evenement kun je zien hoe de schapen van de Edese schaapskudde op de Ginkelse Heide worden geknipt en geschoren. Er is een uitgebreide braderie, diverse kinderactiviteiten en live optredens. Uiteraard zijn wij aanwezig met een gezellig horecaplein met patat, ijs, hamburger, bier, wijn en fris.

Heideweek Culinair

Elk jaar is er op de vrijdag in de Heideweek, Heideweek Culinair. Bij ons kun je dan onze welbekende gamba’s proeven of het jaarlijks wisselend voor- en nagerecht, maar je kunt ook iets lekkers halen voor de kids onder het genot van een drankje en live muziek.

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook & Instagram.