Vergaderruimte

VERGADEREN – ONTMOETEN – NETWERKEN

De perfecte ruimte voor een vergadering, het ontmoeten van mensen of om je netwerk te verbreden.

Voor elke viering, bijeenkomst of andere gelegenheid kun je terecht in De Zandkamer van De4Zussen. Gelegen te midden van de Kenniscampus van Ede met uitzicht op de scholen in de omgeving. Een plek waar je in rust kunt samenkomen, genieten van een heerlijke lunchbuffet en waar de inspiratie gaat stromen.

De vergaderruimte is geschikt voor 25-30 personen. De Zandkamer is inclusief het gebruik van onze flipover, beamer en wifi. Met een HDMI-kabel kun je je laptop aansluiten op de beamer. Wij beschikken over de kabel, je moet echter zelf voor de laptop zorgen.

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden voor het huren van de Zandkamer
~ Dagdeel (4,5 uur) inclusief beamer, flipover, water, koffie en thee € 15,15 p.p.
~ Dagdeel (4,5 uur) inclusief beamer, flipover, water, koffie, thee en lunch € 24,20 p.p.
~ Dag inclusief beamer, flipover, water, koffie en thee € 30,25 p.p.
~ Dag inclusief beamer, flipover, water, koffie, thee en lunch € 39,35 p.p.
Er gelden extra toeslagen voor avonden, weekenden en voor bijzondere tijden.

Het lunchbuffet bestaat uit diverse broodjes met beleg (kaas, vlees- en zoetwaren), salades, soep, snacks en diverse soorten zuivelwaren en sappen.

Uiterlijk een week voor de afgesproken datum, kun je de reservering kosteloos annuleren. Indien je annuleert binnen één week zitten er kosten aan verbonden. 
Speciale wensen, vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0318-656006.