Restaurant

Of je nu alleen een kopje koffie komt drinken, mee wilt genieten van ons lunchbuffet of graag wat wilt bestellen van onze kleine kaart. Je bent van harte welkom!

Heerlijk aan het wandelen bij Landgoed Hoekelum, aan het rondfietsen over de Veluwe of gewoon zomaar in de buurt van De4Zussen en even een rustmomentje in lassen? Neem plaats in ons sfeervolle restaurant of in de zomer op ons terras en geniet van een heerlijke kopje koffie, thee of iets fris. Ook als je druk bent, door moet naar je volgende afspraak of les, is het mogelijk om je drinken, snack of lunch mee te nemen voor 2GO. 

Verder serveren wij van maandag t/m vrijdag voor gemiddeld 125 cursisten een lunchbuffet. Het lunchbuffet bestaat uit diverse broodjes met beleg (kaas, vlees- en zoetwaren), salades, soep, snack en diverse soorten zuivelwaren en sappen. Wil je graag van het lunchbuffet mee eten? Neem contact met ons op en reserveer snel je plekje!

Daarnaast hebben wij ook een kleine kaart. Van maandag t/m vrijdag tussen 11.00-17.30 uur kun je hier wat van bestellen. Kom gezellig langs en proef de ‘Passie for food’ terug in ons versbereide eten.

Nog een locatie nodig voor je bedrijfsfeest, afscheidsborrel, verjaardag diner of een andere (groeps)bijeenkomst? Ook dat is mogelijk in ons restaurant! Toch geen locatie nodig, maar wel catering? Of wil je liever gebruik maken van onze Foodtrucks? Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel naar 0318-656006.

Menu De4Zussen

onderstaand is een selectie van onze lunch- en dinerkaart

‘De4Zussen is het meest sfeervolle restaurant gelegen te midden van de Kenniscampus van Ede’​