Over ons

‘Zijn jullie echt vier zussen?’

De4Zussen is een jong en dynamisch cateringbedrijf in de regio Ede. Jaren geleden is de familie van de Steeg vanuit de bakkerij begonnen
met het verzorgen van lunches. In de loop van de jaren is dit steeds meer uitgegroeid naar het bereiden van diverse cateringaanvragen.
In 2019 zijn wij verhuisd naar de Kenniscampus van Ede. Hier vandaan wordt dagelijks met ‘Passie for food’ het eten bereid. Van ontbijt, lunch, dinerbuffetten tot een compleet verzorgde feestavond met onder andere De4Zussen foodtruck bij ons of op de gewenste locatie.
Onze service is uitgebreid met een restaurant waar je heerlijk, zowel binnen als in de zomer buiten op ons terras, wat kunt komen drinken of mee kunt genieten van onze vers bereide lunch. Daarnaast beschikken wij ook over een vergaderruimte, De Zandkamer. Een comfortabele ruimte die doordeweeks wordt verhuurd voor vergaderingen, ontmoetingen en netwerkborrels. Wij hopen je hier graag een keer te mogen ontvangen.
Kijk gerust nog even rond op onze website. Mochten er nog vragen zijn of wil je ergens meer informatie over hebben, neem dan contact met ons op.
Het team van De4Zussen kijkt er naar uit om van elke aanvraag weer een nieuwe uitdaging te maken.
Tot gauw,
Team De4Zussen

De4Zussen VISIE

GASTVRIJ

Begroet de gast altijd met een lach, het kost niets.

UITDAGING

Maak van elke aanvraag een nieuwe uitdaging.

PASSIE FOR FOOD

De enige manier om geweldig werk te doen, is door te doen waar je van houdt.