Mededeling coronavirus

Maatregelingen COVID-19

In verband met de richtlijnen van het RIVM, zijn er een aantal regels om rekening mee te houden. Het coronavirus is helaas nog niet voorbij, dus wordt er ook bij De4Zussen, voor jouw en onze veiligheid, de regels van het RIVM nageleefd.

Extra mededeling
Houdt er rekening mee dat wij standaard tussen 11.00-13.30 uur een lunch draaien voor de opleiding waar wij intern bij zitten. Het kan dus zijn dat het niet mogelijk is om plaats te nemen doordat (door de overheid gestelde maximale groepsgrootte van 30 personen) het restaurant al vol zit. Het is daarom handig om van tevoren even contact op te nemen. Wij rekenen op jullie begrip. Team De4Zussen
Restaurant
Géén bezoek in ons restaurant indien
~ Jij en/of personen in je omgeving in de afgelopen 2 weken ziek zijn geweest.
~ Jij en/of personen in je omgeving nog ziek zijn.
~ Jij en/of personen om je heen symptomen van verkoudheid, koorts of griep tonen.
Indien je bovenstaande symptomen vertoont, wordt het van harte genomen om thuis te blijven. De4Zussen mag bij twijfel de toegang tot het restaurant weigeren.

Maatregelingen
~ Graag van te voren reserveren.
~ Bij binnenkomst van het restaurant is er een mogelijkheid om je handen te desinfecteren.
~ In het restaurant zijn er ruime paden en zitplekken gecreëerd om voldoende afstand te kunnen houden.
~ Een medewerker van De4Zussen geeft instructies over het buffet en de zitplaatsen.
~ In het restaurant is er sprake van zelfbediening bij het buffet. Indien er een ander drankje o.i.d. is gewenst, wordt dit op gepaste afstand geserveerd.
~ Wij zijn verplicht de gast te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.
~ Er wordt extra aandacht besteed aan het desinfecteren van blootgestelde oppervlaktes.
~ Al onze gasten en medewerkers vragen wij zich te houden aan de RIVM maatregelen zoals het regelmatig en goed wassen, desinfecteren van de handen, afstand houden, geen handen schudden en bij voorkeur met betaalpas betalen.
Catering
Graag de catering verzorgd waarbij de maatregelingen gerespecteerd worden? Dat regelen wij!
Op verzoek houden wij rekening met de wensen van onze gasten omtrent het virus. Denk bijv. aan het per persoon verpakken van de lunch of maaltijd, op gepaste afstand leveren van de bestelling en het betalen met de betaalpas (of voor bedrijven op factuur). 
Is er niet genoeg ruimte beschikbaar binnen je bedrijf om met de juiste afstand te genieten van een heerlijke lunch of buffet? Wat dacht je van ons restaurant! Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Openingstijden Restaurant
Het restaurant is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00-18.30 uur. Het is mogelijk om tot 18.00 uur bestellingen te plaatsen voor de keuken. Uiteraard kunnen deze openingstijden afwijken, met name tijdens de feestdagen en in de vakantieperiodes. 

Graag ontvangt het team van De4Zussen je weer in het restaurant. Tot gauw!