Familie van de Steeg

Familie van de Steeg

Op 29 jarige leeftijd opende Frank en Irma Bakkerij van Snippenberg op de Lindenhorst. Al snel kregen ze de vraag of zij ook belegde broodjes maakten en zo ontstond Broodjefrank. 

In 2007 is er besloten om te verhuizen naar de Lorentzstraat om daar Broodjefrank verder uit te breiden. Uiteindelijk is in 2016 Broodjefrank doorgegaan onder de naam De4Zussen met drie medewerkers Frank, Irma en Jessica (oudste dochter). Langzaam begon de drukte toe te nemen en kwam ook Opa (de vader van Frank) in beeld als chauffeur. De ene dochter hielp mee in de weekenden (Lisette, jongste dochter), de ander met evenementen (Monique, tweede dochter) en de ander weer op kantoor (Suzanne, derde dochter). Zo kreeg het hele gezin van de Familie van de Steeg hun eigen werkzaamheden rondom het bedrijf. 

In 2019 is De4Zussen verhuisd naar de Kenniscampus van Ede. Hier vandaan wordt dagelijks met ‘Passie for food’ het eten bereid. Van ontbijt, lunch, dinerbuffetten tot een compleet verzorgde feestavond. Hierdoor werd het team van De4Zussen al gauw uitgebreid naar meer dan 15 medewerkers. Helaas zijn niet alle zussen meer werkzaam in het familiebedrijf, maar één ding is zeker: zij dragen zeker hun trots met dit mooie familiebedrijf opgezet door hun lieve, hardwerkende ouders!

Irma

Moeder, de hardwerkende vrouw, zorgzame moeder en mede oprichtster van De4Zussen.

Naast De4Zussen werkt Irma nog 1 dag in de week bij Opella, zorgt zij met alle liefde voor haar familie en houdt ze ervan om samen met Frank heerlijk erop uit te gaan.

Frank

Vader, het opperhoofd van de familie van de Steeg en het brein achter dit succesvolle bedrijf.

Naast De4Zussen is Frank zelf altijd in voor een feestje, een échte Bourgondiër! Is hij niet met de familie lekker weg of bij zijn favoriete voetbalteam kijken, ligt hij wel samen met zijn trouwe viervoeter Buster op de bank uit te rusten.

Jessica

Zus 1, werkt parttime op het kantoor en regelt met name de administratie en de  personeelszaken.

Naast De4Zussen heeft Jessica een eigen business als Holistisch Therapeut, is ze trotse moeder van Isabella en Angelina en zoekt ze graag de gezelligheid op met vrienden en familie. 

Monique

Zus 2, werkt indien nodig mee met diverse evenementen.

Monique woont in Utrecht, heeft een eigen business als Personal Coach, werkt daarnaast nog bij een yogastudio als manager en reist graag de hele wereld rond.

Suzanne

Zus 3, maker van deze toffe website en valt indien nodig in voor Jessica op kantoor.

Suzanne woont in Tiel, heeft een eigen business als Yoga Teacher, geeft les in Yin Yoga en wandelt graag met haar mopshond Leo in de natuur.

Lisette

Zus 4, werkt twee dagen in de week mee op kantoor en/of in het restaurant. 

Lisette is afgestudeerd in Master of Laws, werkt parttime bij een accountant- en belastingbureau en doet graag in haar vrije tijd spelletjes spelen samen met familie of vrienden.

Een échte vrouwengezin & papa Frank kan niet trotser op zijn meiden zijn!